About Me

My photo
was born on 1992*a year older every august 13*born and grow up at kuala lumpur*lovelife at princess's lake town:) *i'm juz a simple gurl*not perfect,not pretty*sometimes become lazy,crazy,noty and ect :)*lurve family and fren specially the person that important in my life*

Followers

message :)

Follow by Email

Zulaikha. Powered by Blogger.

Tuesday, 17 April 2012

Realiti Hatiku

Alhamdulillah, akhirnya pada hari ini 17 April 2012 jam 8.30 ~ 11.30 pagi saya telah selamat menjalani Exam Computerised Accounting System (UBS). Lega rasanya dah lepas exam ni.. beban dalam kepala pun dah kurang sikit..

Now, just focus on final exam paper ;
Company Law, 23 April 2012, 11.15 ~ 1.15
Financial Accounting, 26 April 2012, 8.30 ~ 10.30
Cost Accounting, 2 May 2012, 8.30 ~ 10.30

Actually, dalam menjalani hari2 exam yang bakal menjelang tiba ni.. hati saya masih terluka.. Ya, terluka kerana seseorang yang cukup membuatkan hidup saya menderita.. dah deactivated facebook pun masih nak teringat? p/s: deactivated facebook untuk sementara sebab nak jauhkan diri dari seseorang yang membuatkan saya sedih dan selalu ingat dia masa nak online facebook.. huhuhu ~ 


tak tahu macam mana nak cakap.. urmm, sebenarnya saya baru terlihat sesuatu yang membuatkan hati ini tersentak..
http://www.emocutez.com

 Entah macam mana boleh tertengok.. "tak payah nak salahkan orang lain, tangan tu sendiri yang gatal nak godek2, kan dah terjumpa benda yang tak sepatutnya.. padan muka !!
http://www.emocutez.com *cakap kat diri sendiri 


Ya Allah, berikanlah daku kekuatan untuk menjalani liku2 kehidupan ini.. tabahkan hatiku.. Engkau redhailah hatiku atas segala hikmah yang engkau berikan ini.. Titipkanlah rasa kebahagiaan dalam hatiku..dan kurniakanlah daku kejayaan di dunia dan di akhirat.. Ampunilah juga segala dosa2 kedua ibubapaku , tempatkanlah mereka dalam kalangan orang2 yang beriman.. serta jadikanlah daku seorang anak yang solehah..

What have been happen I must to be strong !
Yeahh, I can do it !!
Insyaallah, Aminn.. Aminn Ya Rabbal Alaminn...

Monday, 9 April 2012

~ Kesibukan Melanda ~

Assalamualaikum, wahh.. sedar tak sedar dah lebih sebulan rupanya tak update blog ni..
dengan beberapa masalah jiwa yang mengganggu hidup , membuatkan saya malas untuk aktif di dunia siber..

* entah apa benda yang saya merepek ni...   http://www.emocutez.com

Sebenar minggu ni saya busy sangat... sampai la final exam nanti.. tapi tangan gatal2 nak update blog jugak..
ni tugasan yg perlu diselesaikan dalam minggu ini :
Rabu
# kuiz + RJ Cost Accounting ( bab 4, jam 10 pagi)
# kuiz Financial Accounting 2
# test Company Law (2.00 ptg)
# test Tamadun Islam (8.30 mlm)

Khamis
# test Cost Accounting (bab 2.1, 2.3, 2.4)
# Taklimat UBS di DKJP (8.30-9.30 mlm)

Jumaat
# test Accounting (contract)
# Taklimat Exam ( Dewan Platinum, 2.30-4.30 ptg)


# test SAGE - 17 or 18 April 2012
# test Soft Skills - On the way !!
# test UBS 2 - Coming Soon !!

Nak baca pun dah penat apatah lagi nak melaluinya... http://www.emocutez.comhuh, fuhh ~

Arghh !!... dah nak jadi stress macam ni  http://www.emocutez.com rasanya..


Hah ! sudah.. stop merungut zulaikha.. !!
You must be strong and focus to the exam.. like this..  http://www.emocutez.com
Yes ! Final exam around the corner !! must get 3.00 pointer and above..