About Me

My photo
was born on 1992*a year older every august 13*born and grow up at kuala lumpur*lovelife at princess's lake town:) *i'm juz a simple gurl*not perfect,not pretty*sometimes become lazy,crazy,noty and ect :)*lurve family and fren specially the person that important in my life*

Followers

message :)

Follow by Email

Zulaikha. Powered by Blogger.

Monday, 9 April 2012

~ Kesibukan Melanda ~

Assalamualaikum, wahh.. sedar tak sedar dah lebih sebulan rupanya tak update blog ni..
dengan beberapa masalah jiwa yang mengganggu hidup , membuatkan saya malas untuk aktif di dunia siber..

* entah apa benda yang saya merepek ni...   http://www.emocutez.com

Sebenar minggu ni saya busy sangat... sampai la final exam nanti.. tapi tangan gatal2 nak update blog jugak..
ni tugasan yg perlu diselesaikan dalam minggu ini :
Rabu
# kuiz + RJ Cost Accounting ( bab 4, jam 10 pagi)
# kuiz Financial Accounting 2
# test Company Law (2.00 ptg)
# test Tamadun Islam (8.30 mlm)

Khamis
# test Cost Accounting (bab 2.1, 2.3, 2.4)
# Taklimat UBS di DKJP (8.30-9.30 mlm)

Jumaat
# test Accounting (contract)
# Taklimat Exam ( Dewan Platinum, 2.30-4.30 ptg)


# test SAGE - 17 or 18 April 2012
# test Soft Skills - On the way !!
# test UBS 2 - Coming Soon !!

Nak baca pun dah penat apatah lagi nak melaluinya... http://www.emocutez.comhuh, fuhh ~

Arghh !!... dah nak jadi stress macam ni  http://www.emocutez.com rasanya..


Hah ! sudah.. stop merungut zulaikha.. !!
You must be strong and focus to the exam.. like this..  http://www.emocutez.com
Yes ! Final exam around the corner !! must get 3.00 pointer and above..

No comments:

Post a Comment